31.10.23

Переможці Хакатону отримали гранти на розвиток своїх ідей

Переможці Хакатону отримали гранти на розвиток своїх ідей події

Понад 100 заявок, 50 учасників, 12 команд і 4 переможці у Startup Hackathon від KSE Graduate Business School! 

Два дні марафону ідей та інноваційних рішень зі сталого розвитку, соціальної інтеграції, асинхронного навчання на базі АІ та підбору майбутньої професії із залученням штучного інтелекту від команд Tysha, ChadGPT, SquareAI, TalenTracker. 

 

«Наша команда сформувалась до хакатону, ми хотіли працювати саме в EdTech-напрямі, – зазначають SquareAI. – За час роботи ми встигли провести невелике дослідження і стали розвивати ідею AI-based платформи, що допомагає українським старшокласникам обрати майбутню професію».

Ідеї молодих підприємців оцінювали професіонали стартап-індустрії — засновник і СЕО YEP! Startup Accelerator Андрій Заікін, директорка з партнерств та інновацій, SET University Євгенія Клепа, голова екосистеми Ukrainian Startup Fund Карина Кудрявцева.

 

«Комьюніті – неймовірно важливе. Бути поряд із людьми, які розділяють ваше бачення, цінності та рухаються з вами в одному напрямі – запорука успіху та розвитку. В бізнес-школі ми приділяємо багато уваги розвитку стартапів і підприємницької культури та об’єднуємо таких людей у одному місці», – зазначає Валентина Сахно, очільниця KSE Graduate Business School.

 

Переможці Хакатону отримали гранти на розвиток своїх ідей. Але це не все — на них чекає захоплива освітня подорож у світ стартапів! Команди візьмуть участь у програмі Startup Ecosystem від KSE Graduate Business School. Це чудова нагода підсилити бізнес-навички, налагодити зв’язки та отримати знання від провідних експертів. 

 

За словами Ірини Гой, керівниці проєкту Startup Ecosystem, у першій хвилі навчання планується випуск 20 стартапів із робочим MVP. Молодим підприємцям допомагатимуть  знайти фінансування для реалізації проєктів.

 

Більше про проєкти команд читайте у матеріалі від Vctr.media

https://vctr.media/ua/zahyst-vid-shumovogo-zabrudnennya-zastosunok-dlya-vpo-ta-edtech-startap-hakaton-kse-graduate-business-school-nazvav-peremozhcziv-202739/

Далі — тільки цікавіше. Не перемикайтесь 🦾

Поширити:

Більше новин

Рестарт українського бізнесу: виклики та можливості
20.12.23

Рестарт українського бізнесу: виклики та можливості

Як ведеться малому та середньому бізнесу сьогодні, про нові виклики та можливості для українських підприємців розповідають Олег...
​​KSE та Міністерство Економіки України проводять акселераційну програму з підтримки інноваторів гранти
20.12.23

​​KSE та Міністерство Економіки України проводять акселераційну програму з...

KSE та Міністерство економіки України проводять акселераційну програму з підтримки інноваторів, які розроблятимуть технології у сфері гуманітарного...
Вітаємо випускників програми “Менеджмент державних підприємств” ТОВ «Оператор ГТС України»!
03.11.23

Вітаємо випускників програми “Менеджмент державних підприємств” ТОВ «Оператор ГТС...

Чи варто підприємствам навчатися у воєнний час — так, однозначно. Це випробування, але й можливості до змін:...