24.09.23

Триденний Startup Workshop за участі Adam Shultz

Триденний Startup Workshop за участі Adam Shultz події

Сьогодні Україна взяла курс на розвиток інновацій, ми ж в KSE GBS опановуємо сферу стартапів, і розпочали з триденного Startup Workshop за участі Adam Shultz. Адам вже більше 20 років працює в цифровому бізнесі та допомагає стартапам “злетіти”. Подорож до Києва стала бажанням допомогти та підтримати країну, яка вміє тримати удар та бути сильною попри всі загрози:

 

🔘 “Teaching at KSE was a remarkable journey. The Startup Workshop might have had a simple name, but the experience was profound. Even in a bomb shelter, the students’ drive and determination couldn’t be dampened. It showcased the resilience of KSE’s budding entrepreneurs. I am both humbled and inspired by the experience.”
Воркшоп став першим кроком у створенні Екосистеми Стартапів (Startups Ecosystem), яку KSE планує запровадити вже цього року.

 

🔘 “Основна задача була показати, що ідеї мають право на життя і не повинні бути відкладені до «кращих часів». Ми хочемо створити середовище в KSE, в якому ідеї, будуть ставати реальними бізнесами, а таланти будуть реалізованими та визнаними,” — зазначила Іра Гой, випускниця програми MPPG23 KSE та Startups Project Lead.

 

🔘 “Ніщо не зупинить ідею, час якої настав” — маєте ідеї та прагнете створити свій стартап? Приєднуйтесь до Startups Ecosystem у KSE! Разом ми сила!

Поширити:

Більше новин

Вітаємо випускників MBA 2024! mba
22.07.24

Вітаємо випускників MBA 2024!

З гордістю повідомляємо, що 29 червня у стінах Київської школи економіки відбулась конвокація — церемонія вручення дипломів...
Українські кластери: будуємо майбутнє разом події
09.07.24

Українські кластери: будуємо майбутнє разом

В Київській школі економіки відбулась конференція «Українські кластери: будуємо майбутнє разом», організована в межах програми EU4Business за...
Рестарт українського бізнесу: виклики та можливості
20.12.23

Рестарт українського бізнесу: виклики та можливості

Як ведеться малому та середньому бізнесу сьогодні, про нові виклики та можливості для українських підприємців розповідають Олег...